Bekijk hieronder het programma voor 2014

Weekenden 2014

De volgende weekenden staan op het programma:


 • Yoga Inspiratie zomerweekend: 15,16 en 17 augustus
 • Dit wordt een yoga weekend gecombineerd met creatieve workshops. Het thema in dit weekend zullen jouw eigen dromen zijn. Wat zijn jouw dromen? Waar heb jij op dit moment behoefte aan? Wat wil je echt gedaan hebben in dit leven?

  Ieder mens heeft zijn eigen dromen, wensen en ambities, hoe klein of groot ook. Sommige zijn heel duidelijk aanwezig en makkelijk te vervullen en andere zijn wat op de achtergrond geraakt en lijken wellicht onhaalbaar... We halen als het ware je dromen van zolder. We stoffen ze af en zetten ze vol nieuwe inspiratie, weer op een centrale plek in jouw leven. Dan kan het ineens zo zijn, dat onhaalbare dromen toch wel eens werkelijkheid zouden kunnen worden.

  Er is tijd voor bezinning en rust, door middel van meditaties, visualisaties, yoga en door je te begeven in de natuur. Zo kom je langzaam tot jezelf en kun je in contact komen met jouw hartenwensen. Tijdens de inspirerende en creatieve activiteiten gaan we hier dan mee aan de slag. Dit alles in een veilige, gezellige en gastronomische omgeving. Omdat we veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht tijdens het weekend, willen we de groepen niet groter maken dan 15 personen.

  Heb jij dus zin in een weekend helemaal voor jezelf? Een weekend van rust en bezinning maar ook van gezelligheid en creatieve bezigheden? Wil je hernieuwde energie en inspiratie opdoen, om hiermee weer je dagelijks leven in te stappen?

  Schrijf je dan nu in voor het Yoga Inspiratie zomerweekend van het Happy Lifestyle Centrum.

  Download hier het programma van dit weekend.

  Meer praktische informatie over de weekenden

  Naar boven
 • Yoga Inspiratie najaarsweekend: 24, 25 en 26 oktober
 • In dit weekend in de herfst, richten we onze aandacht op een reis naar binnen. We gaan je leren hoe je dichter bij jezelf kan blijven, om krachtiger in het leven te staan en afscheid te nemen van beperkende patronen en belemmeringen.

  Er is tijd voor bezinning en zelfreflectie. Door middel van mooie meditaties, visualisaties en fijne yoga oefeningen en door je te begeven in de natuur. Zo kom je dichter bij je innerlijke behoeften en zet je jezelf weer terug in je kracht. Ook tijdens de inspirerende en creatieve activiteiten gaan we hiermee aan de slag. Dit alles in een veilige, gezellige en gastronomische sfeer waarin alle delen van jou aan bod komen.

  Heb jij zin in een weekend helemaal voor jezelf? Wil je er even tussenuit om je eigen behoeften te onderzoeken en te volgen? Wil jij het beeld van jezelf omzetten in positief en opbouwend en je kwaliteiten leren kennen? Om ze vervolgens met hernieuwde energie in je dagelijkse leven toe te passen.

  Schrijf je dan nu in voor het Yoga Inspiratie najaarsweekend van het Happy Lifestyle Centrum.

  Meer praktische informatie over de weekenden

  Naar boven

  Programma algemeen

  Het hele weekend staat in het teken van jezelf. Jij mag jouw ruimte innemen en even tijd voor jezelf nemen. De activiteiten gebeuren in klein groepsverband, maar hebben een individuele uitwerking. Daarnaast is er voldoende ruimte voor eigen tijdsbesteding. Het weekend begint op vrijdag avond en eindigt zondag eind van de middag.

  Je bent op vrijdag vanaf 19:00 uur van harte welkom bij “Centrum Athanor”. De avond begint met een kennismaking, onder het genot van een lichte maaltijd. De activiteiten voor de vrijdagavond zijn erop gericht om je tot rust te laten komen en jouw (werk)week achter je te laten.

  De zaterdag begint met het ontbijt. Daarna naar buiten om frisse energie op te doen voor het weekend. We beginnen met een korte begeleide (groeps) activiteit om te kijken hoe jij in het leven staat. Na deze bezinning ga je lekker ontspannen met Yoga. In de middag is er een workshop en in de avond wordt er een (vrijblijvende) activiteit gegeven.

  De zondag begint weer met het ontbijt. Na het ontbijt beginnen we met heerlijke ochtendyoga. Na deze ochtendyoga is er een 1-op-1 begeleide activiteit op het gebied van persoonlijke bewustwording. Aansluitend staat er een heerlijke lunch voor je klaar. In de middag is er een leuke workshop en rond 16:00 uur nemen wij afscheid van elkaar.

  Uiteraard heb je alle vrijheid om te doen waar jij zin in hebt, niets moet en alles mag: wandelen, lezen, slapen of..... even helemaal niets. Ervaring is daarom ook niet nodig, het gaat om jouw eigen beleving.

  Voor meer informatie over het programma kun je altijd contact met ons opnemen.

  Naar boven