Programma 2015

Agenda :


Yoga Inspiratie weekend.

Yoga, rust en ontspanning in de natuur

Heb jij zin in een weekend helemaal voor jezelf? Een weekend van rust, bezinning en bewustwording maar ook van gezelligheid en creatieve bezigheden? Wil je hernieuwde energie en inspiratie opdoen, om hiermee weer je dagelijkse leven in te stappen?

Dit weekend is gericht op rust en ontspanning. Je leert je aandacht steeds dieper naar binnen te richten, naar de stilte en de vrede in jezelf. Voorbij onrustige gedachten, emoties en stress, die vaak ons leven beheersen.

Er is tijd voor rust, bewustwording/zelfreflectie, meditaties, visualisaties, deugdenyoga en door je te begeven in de natuur. Zo kom je langzaam tot jezelf en kun je in contact komen met jouw hartenwensen. Tijdens de inspirerende en creatieve activiteiten gaan we hier mee aan de slag. Dit alles in een veilige, gezellige en gastronomische omgeving. Omdat we veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht tijdens het weekend, willen we de groepen niet groter maken dan 15 personen.

Schrijf je nu in voor het Yoga Inspiratie weekend van het Happy Lifestyle Centrum.

Download hier het programma van dit weekend.

Meer praktische informatie over de weekenden

Naar boven

Programma algemeen

Het hele weekend staat in het teken van jezelf. Jij mag jouw ruimte innemen en even tijd voor jezelf nemen. De activiteiten gebeuren in klein groepsverband, maar hebben een individuele uitwerking. Daarnaast is er voldoende ruimte voor eigen tijdsbesteding. Het weekend begint op vrijdag avond en eindigt zondag eind van de middag.

Je bent op vrijdag vanaf 19:00 uur van harte welkom bij “Centrum Athanor”. De avond begint met een kennismaking, onder het genot van een lichte maaltijd. De activiteiten voor de vrijdagavond zijn erop gericht om je tot rust te laten komen en jouw (werk)week achter je te laten.

De zaterdag begint met het ontbijt. Daarna naar buiten om frisse energie op te doen voor het weekend. We beginnen met een korte begeleide (groeps) activiteit om te kijken hoe jij in het leven staat. Na deze bezinning ga je lekker ontspannen met Yoga. In de middag is er een workshop en in de avond wordt er een (vrijblijvende) activiteit georganiseerd.

De zondag begint weer met het ontbijt. Na het ontbijt beginnen we met heerlijke ochtendyoga. Na deze ochtendyoga is er een 1-op-1 begeleide activiteit op het gebied van persoonlijke bewustwording. Aansluitend staat er een heerlijke lunch voor je klaar. In de middag is er een leuke workshop en rond 16:00 uur nemen wij afscheid van elkaar.

Uiteraard heb je alle vrijheid om te doen waar jij zin in hebt, niets moet en alles mag: wandelen, lezen, slapen of..... even helemaal niets. Ervaring is daarom ook niet nodig, het gaat om jouw eigen beleving.

Voor meer informatie over het programma kun je altijd contact met ons opnemen.

Naar boven